We vertrekken bijna! - Reisverslag uit Beilen, Nederland van Jin,Dodi,Gerrie en Otto Koops - WaarBenJij.nu We vertrekken bijna! - Reisverslag uit Beilen, Nederland van Jin,Dodi,Gerrie en Otto Koops - WaarBenJij.nu

We vertrekken bijna!

Door: gerrie

Blijf op de hoogte en volg Jin,Dodi,Gerrie en Otto

17 April 2009 | Nederland, Beilen

Over een uurtje vertrekken we naar Schiphol. We zijn er helemaal klaar voor.
Om half zeven vliegen we richting het verre oosten!
We houden contact met jullie. Tot over 3 weken!!

Groeten van de Koopsjes.

• 17 April 2009 - 10:48

Lisanne:(:

ik ga jullie zooo missen!!!:'(

• 17 April 2009 - 11:09

Woudy:

denk de hele morgen al aan jullie! spannend hoor! tot op het internet in China! dikke kus voor jullie allemaal

• 17 April 2009 - 12:26

Gerrie:

Hoi Koopsjes, wij wensen jullie een hele goede reis en een fantastische vakantie toe. We horen wel van jullie belevenissen en wachten verhalen die volgen geduldig af.
    Gerrie

• 17 April 2009 - 13:38

Leonie:

nou jin spannend hoor wij zullen jullie allemaal denk ik wel missen hoor heel erg veel plezier in china en korea en hopelijk hoor ik nog veel van jullie.

van leo (nie)

• 17 April 2009 - 14:19

Elise:

een hele fijne vakantie veel plezier.
    een fijne vliegreis.
    ik zal jullie missen.

groetjes,elise en de rest.

• 17 April 2009 - 15:41

Nicole :

heeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ik wens je heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel veel plezier in korea en china en we zullen je heeeeeeeeeeel erg missen en tot over 3 weken

groetjes nicole

• 17 April 2009 - 19:24

Belinda:

Ja, Jinniepinnie,
    Ik mis je nu al :(
    Maar heeeeeeeeeeeeeel veel plezier in China en Korea. Jullie zitten nu al 2 uur in het vliegtuig! Nog maar 9 uur tegaan :D. Nou jah, een heel goede aankomst gewenst enne... Niet vliegziek worden he!!! ;)

• 17 April 2009 - 22:03

Cor En Emmie:

Na een geweldige uitzwaaisessie van de groep van Jin (zijn jullie echt pas om half twee naar school gegaan?)en Lisanne, zijn de Koopsies om 18.30 uur de lucht in gegaan. Wij hadden een fantastisch uitzicht op het panaromadek op het vliegtuig "Paramaribo"(?). Gelukkig stond er ASIA op de vleugel en allerlei Chinese tekens op de Boeing 747-400 vanaf gate F2. Al op de helft nu. Kus van zwager en zus.

• 17 April 2009 - 22:29

Erma:

ik hoop dat de reis allemaal goed gaat en jullie veilig aankomen
    ik heb het al druk met alle berichtjes te lezen, ook van de zondaagjes.denk aan jullie. liefs Erma

• 18 April 2009 - 05:33

Ruben:

Heee ff een berichtje hier uit nl
    Ik denk dat jullie zoon beetje bijna in china zijn~!

Heel veel plezier ruben

Dikke kus.

• 18 April 2009 - 06:59

Linn:

heeey lieve schatjes!
    ik mis jullie egt nu al.
    en ik denk en hoop dat jullie er wel zijn.

owja !.. we waaren om half 2 weer op school hoor.( k zeg er maar niet te veel over juf kan lezen ) :P jullie zijn om half 2 naar schipholgegaan :P

doeiidoei love you(K)

• 18 April 2009 - 08:11

Jurma:

heeey,, super veel plezier in het vliegtuig ,, !

• 18 April 2009 - 09:11

Hilde:

Hoi hoi!!

Heeeeeeeeeeel veel plezier in China en Korea! Vooral veel genieten (en foto's maken natuurlijk :) )!! Benieuwd naar jullie verhalen! Hou de site in de gaten! En Dodi: heb je nu weer gewoon 2 benen? Of nog steeds 6 haha!!!!

Liefs van Hilde

• 18 April 2009 - 09:49

Woudy:

Zit met smart te wachten op jullie aankomstbericht. Goed vertrekken (dank Emmy voor je update) is een, goed aankomen nog belangrijker...;-)
    Super groep 8; wat een coole uitzwaaiactie...heel lief van jullie.
    Do, heb Lisanne naar kamp gebracht en moest nog even zeggen: Rev 'n Ross zijn eruit.
    doei

• 24 April 2009 - 06:14

Wemmie:

hoi lieverds
    ik volg jullie op de voet,weet nu hoe ik een berichtje moet plaatsen, erg indrukwekkend allemaal. liefs wemmie